Jeugdkamp jeugd t/m 1e jaars D

vrijdag 20 juni 2014 - 19:00 uur

Ook dit jaar wordt er weer een gezellig jeugdkamp georganiseerd en wel van vrijdag 20 juni t/m zondag 22 juni. Dit jaar blijven we op ons eigen SV Delden sportpark. Waar we dan enkele tenten voor de jeugd hebben opgezet, zodat ze daarin kunnen overnachten. Dit kamp is bedoeld voor alle welpen, F, E en eerstejaars D-elftalspelers.

Iedereen heeft als het goed is een brief ontvangen met informatie over de opgave. Mocht je deze niet hebben ontvangen, of meer informatie willen dan kun je je richten tot Silvia Podde. Ook kan het bij de brief gevoegde opgaveformulier ingeleverd worden bij Silvia aan de Sleutelbloem 80 of per e-mail worden verstuurd naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je NIET meegaat, wat we ons haast niet kunnen voorstellen, meld dat dan ook even bij Silvia. We zien jullie graag vrijdag 20 juni om 19.00 uur bij het clubgebouw. Zondag om 12.00 uur mogen jullie ouders jullie weer ophalen.

 

Wat je allemaal mee moet nemen:

Luchtbed slaapzak, kussen en sloop, hoeslaken, Voetbal-, zwem- en regenkleding, voetbalschoenen en laarzen, toiletbenodigdheden, zaklantaarn en een zwemkaart voor het zwembad indien je die hebt en niet te vergeten een heel goed humeur

Geld is niet nodig, evenals energydrank. Wij zorgen wel voor genoeg energie voor jullie. En niet teveel snoep; bij ons krijgen jullie genoeg.

 

Groeten van de jeugdcommissie.

Locatie Sportpark de Mors
Contact Silvia Podde