Brad Heuten, scholier bij Twickel Delden en speler bij de C1 van SV Delden, doorliep zijn maatschappelijk stage bij het SV Delden F2 team. Dit is zo positief verlopen dat Brad ook de rest van het seizoen als assistent bij het F2 team blijft.

Brad verteld het als volgt in zijn stageverslag:"Ik heb mijn stage bij het F2 team gedaan. Ik vond het heel leuk. Zo leuk zelfs dat ik het hele seizoen door ga. Ik moest elke keer 2 oefeningen klaar hebben voor de training. Ik mocht ook de warming up doen. Het was heel fijn om de jongens te mogen trainen. Ze luisterden heel goed naar wat ik zei. Ze hebben mij ook overgehaald om verder te gaan met training geven. En dat ga ik ook doen. Ik vond het zo leuk dat ik zelfs volgend jaar ook een team wil gaan coachen. Met de jongens deed ik vakke dingen die ze nog nooit hadden gedaan. Ze hoefden dan alleen te luisteren en dan snapten ze het. Ook doen de trainers een oefening van mij als ik er niet ben. Het allerleukste is het partijte spelen tijdens de training. Ik deed meestal mee als spelverdeler. Wat ik bij het ene team deed, ging het andere team ook doen. Het was een hele leuke stage. Ik ga volgend jaar ook weer stage lopen".

Zo zie je maar dat enthousiasme en plezier in combinatie met sport tot mooie dingen kan leiden. Wij wensen Brad heel veel succes!