klik op de foto voor meer foto 's

SV Delden 1 heeft zondag 19 februari drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Lochuizen. Na een weinig enerverende eerste helft waren het de bezoekers die in het begin van de tweede helft de score openden. Vanaf dat moment zette SV Delden de tegenstander vol onder druk, maar pas in de laatste tien minuten leverde dit doelpunten op. Een afstandschot van Colin Neuber werd in de rebound door Timo Gerritsjans verzilverd, een voorzet van Joost Hendrikse werd door Coen Witteveen in het dak van het doel gejaagd en tot slot was het opnieuw Timo Gerritsjans die de bal in de rechterbovenhoek krulde: 3-1. Door deze overwinning heeft SV Delden de onderste plek op de ranglijst overgedragen aan Lochuizen.