Beste ouders, verzorgers, trainers en leiders,

 

Donderdag 21 januari is duidelijk geworden dat een avondklok zal worden gehanteerd om besmetting met het Coronavirus tegen te gaan. Deze avondklok zal vanaf zaterdag 23 januari dagelijks ingaan om 21.00 uur en duren tot 04.30 uur. De ingestelde avondklok van 21:00 uur heeft voor de normale trainingstijden van onze teams geen directe gevolgen. De trainingen dienen uiterlijk om 20.15 uur te stoppen. Om 20.30 uur moet het SV Deldenterrein verlaten zijn. Iedereen heeft dan nog genoeg tijd om voor 21.00 uur thuis te zijn.

 

Uiteraard blijven de overige Coronaregels, zoals opgesteld volgens de richtlijnen van KNVB en RIVM op 14-10-2020, gewoon van kracht. Deze worden hieronder nogmaals beschreven. Mochten hierin wijzigingen optreden, dan zullen wij deze volgen.

 

De huidige coronamaatregelen schrijven voor dat er geen competitievoetbal meer mag worden gespeeld. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat er ook niet mag worden getraind.

 

In het kort de maatregelen zoals die nog altijd gelden voor SV Delden en SVO Twickel:

 • Alle vriendschappelijke en competitiewedstrijden voor alle jeugd- en seniorenteams zijn per direct opgeschort. Ook trainingen zijn niet toegestaan voor jeugd ouder dan 17 jaar en senioren;
 • Jeugd tot met 17 jaar kan wel blijven trainen volgens het trainingsschema (klik hier);
 • Spelers van JO19 die jonger zijn dan 18 jaar kunnen met JO17 meetrainen;
 • Naast de kantine zijn ook de kleedkamers gesloten. Douchen doe je dus thuis;
 • Publiek is nog altijd niet welkom tijdens trainingen.
 • Voor jeugd tot en met 17 jaar is er vooralsnog geen bezwaar om in overleg onderlinge partijtjes te houden (dus alleen teams onderling binnen de vereniging en alleen volgens het trainingsschema, klik hier),
  uiteraard met inachtneming van alle maatregelen.
 • Alle teams moeten zich aan de tijdsblokken houden, zodat we geen grote verkeersstroom gaan krijgen;
 • Ouders van jonge kinderen die gebracht worden: niet eerder dan 5 minuten voor aanvang afleveren en pas aan het einde van de training weer ophalen;
 • kinderen die op eigen gelegenheid naar de voetbal komen, gaan na de training meteen naar huis;
 • publiek: net als doordeweekse trainingsavonden is ook op zaterdag geen publiek welkom.

 

Vooropgesteld, er mag volgens de richtlijnen van het RIVM door jeugd t/m 17 jaar nog buiten gesport worden in groepsverband. Uiteraard begrijpen wij het als iemand vanwege de besmettingscijfers of de onduidelijkheid omtrent de Engelse variant van het Coronavirus liever niet wil komen trainen. Meld je dan persoonlijk af bij de trainer of leider van uw kind en niet in een team-app. 

 

Voor vragen omtrent het Corona-protocol kun je contact opnemen met de Corona-coördinator, Carmen Brinkcate (06-25024490).

 

Blijf gezond en let op elkaar!


Bestuur SV Delden