Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Delden C1 - Rood Zwart C1
(5 november 2011)

Het C1-elftal van SV Delden heeft zaterdag 5 november een puike prestatie geleverd. Thuis op De Mors werd koploper Rood Zwart C1 met 3-2 verslagen. Een vroege 0-1 achterstand werd nog voor rust, middels treffers van Joost Hendrikse en Sven Wold, knap omgebogen in een terechte 2-1 tussenstand. In de tweede helft nam de druk van Rood Zwart flink toe, maar een bekeken kopbal van Arilson Sotto da Silva, na een perfect uitgevoerde counter, leek het elftal van trainer Jasper Bos in veilige haven te brengen: 3-1. Vijf minuten voor tijd wist Rood Zwart de spanning in de wedstrijd weer terug te brengen, maar niet meer dan dat. Delden C1 zag de vechtlust vandaag uiteindelijk beloond met drie dik verdiende punten: 3-2. Grote klasse!