SV Delden heeft op zondagmiddag hele goede zaken gedaan in de Derde Klasse A. De ploeg van trainer Rob Bakker won bij concurrent Ruurlo en zag WVV verrassend onderuit gaan tegen hekkensluiter Heeten. De blauw-gelen staan nu weer op een gedeelde tweede plek op de ranglijst.

SV Delden heeft op zondag geen punten overgehouden aan het thuisduel met DTC ’07. Hoewel de ploeg van Rob Bakker verreweg het meeste balbezit en de beste kansen had, wisten de Deldenaren niet te scoren. De bezoekers deden dat wel twee keer en werden daarvoor zeer rijkelijk beloond met 3 punten.

SV Delden heeft op zondagmiddag met 3-3 gelijkgespeeld in en tegen Wijhe. De ploeg van trainer Rob Bakker kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-2 voorsprong, maar wist dit niet vast te houden. Delden achterhaalt wel WVV op de ranglijst en staat nu in punten gelijk met de nummer 2.

SV Delden kan op zondag twee keer juichen. De ploeg van trainer Rob Bakker versloeg niet alleen VV Reutum met 2-5, maar pakte daarmee tevens een periodetitel. Dit houdt in dat de blauw-gelen aan het einde van het seizoen een gooi mogen doen naar promotie naar de Tweede Klasse.

SV Delden heeft op zondagmiddag op een met zonovergoten sportpark de Mors met ruime cijfers gewonnen van FC Trias. Voor Delden was het een belangrijke pot tegen een directe concurrent die bij winst op de ranglijst gepasseerd zou worden. En dat lukte met de 4-0 zege. De ploeg van Rob Bakker schuift nu op naar de vierde plek op de ranglijst.

SV Delden heeft op zondag een zwaarbevochten overwinning geboekt op naaste concurrent Overwetering. De ploeg van Rob Bakker wist het uitduel met 0-1 te winnen. Hierdoor passeren de blauw-gelen de tegenstander op de ranglijst en staan nu op een vijfde plek met evenveel punten als de nummer vier.

Een groot artikel in de regionale krant over dat SV Delden niet weet wat gelijkspelen is, en prompt speelt de ploeg van Rob Bakker voor het eerst dit seizoen gelijk. Het thuisduel met Eilermark eindigde na 90 minuten spelen in 2-2. Voor Delden had er meer ingezeten maar uiteindelijk kon trainer Rob Bakker leven met een punt. “Het kan niet altijd bingo zijn.” Delden staat nu op een zevende plek met 22 punten uit 14 duels.

SV Delden heeft de weg naar boven weer gevonden. Na een matige periode werd vorige week knap gewonnen van WVV’34. Op zondag werd tevens hekkensluiter Heeten verslagen in een duel met twee gezichten: 2-5. Hierdoor stijgt de ploeg van trainer Rob Bakker naar een gedeelde vierde plek op de ranglijst.

SV Delden heeft op zondagmiddag de nare nasmaak van de grote nederlaag van vorige week tegen DSVD weggespoeld. De ploeg van trainer Rob Bakker won op het eigen sportpark de Mors met 2-1 van WVV’34 uit Hengevelde. Door de zege stijgen de blauw-gelen naar de zesde plek op de ranglijst.

SV Delden is het nieuwe jaar niet goed begonnen. De ploeg van Rob Bakker ging in het inhaalduel met DSVD met maar liefst 6-1 onderuit. De blauw-gelen zitten duidelijk in een mindere fase en zijn door de recente resultaten dan ook flink gezakt op de ranglijst. Delden is nu terug te vinden in de middenmoot op plek 8.

SV Delden is op zondag voor de tweede keer in een paar dagen tijd tegen een nederlaag aangelopen. Afgelopen donderdag werd het inhaalduel met Lemelerveld al met 5-4 verloren en nu ging de ploeg van Rob Bakker met 3-2 onderuit tegen hekkensluiter DTC '07. Door de nederlagen zijn de blauw-gelen behoorlijk gezakt op de ranglijst en staan nu op een achtste plaats.

SV Delden 1 heeft de inhaalwedstrijd tegen Lemelerveld donderdag verloren. Delden kwam na een 5-1 achterstand nog terug tot 5-4 maar meer zat er niet in.

SV Delden heeft op zondag een nipte zege geboekt op Reunie. Op sportpark de Mors werd het 3-2 voor de ploeg van Trainer Rob Bakker. Voor Deldense scoorden Nick Stokkentreeff (2x) en Scott Wold.

SV Delden is op zondag tegen een forse nederlaag aangelopen tegen koploper MVV' 29. Het duel op sportpark de Mors eindigde in een 2-5 zege voor de ploeg uit Harbrinkhoek. Halverwege keek Delden al tegen een 0-5 achterstand aan. Colin Verberne en Sven Lutke Willink maakten de achterstand na de pauze iets dragelijker, maar een punt zat er nooit meer in.

SV Delden is op zondagmiddag enigszins verrassend tegen een nederlaag aangelopen. Ruurlo was op sportpark de Mors uiteindelijk met 2-3 te sterk voor de ploeg van Rob Bakker. Delden had tot op heden alle thuisduels in de Derde Klasse A nog winnend afgesloten. Door de nederlaag zakken de blauw-gelen naar de derde plek op de ranglijst, maar hebben nog een duel tegoed.

SV Delden heeft op zondag hele goede zaken gedaan in de Derde Klasse A. De ploeg van trainer Rob Bakker won het topduel tegen Wijhe'92 (nummer 2 tegen nummer 3) en blijft daardoor bovenin meedraaien. Delden staat tweede met slechts één punt achterstand op koploper MVV'29.

[flick photo=53263179616]

SV Delden ging vorige week onnodig onderuit in de Derde Klasse A, maar heeft zich op zondag gerevancheerd. De ploeg van Rob Bakker won afgetekend van Reutum. Op sportpark de Mors werd het 4-0 voor de blauw-gelen. Delden staat hierdoor tweede op de ranglijst met 9 punten uit 4 wedstrijden. Alleen Mvv’29 doet het met 10 punten beter.

SV Delden is na twee overwinningen tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De ploeg van trainer Rob Bakker ging met 5-4 onderuit bij FC Trias in Winterswijk. De blauw-gelen stonden halverwege nog achter met 4-1. Ondanks de sterke comeback in de tweede helft zat een punt er niet meer in.

 

SV Delden heeft ook de tweede wedstrijd in de Derde Klasse winnend afgesloten. Op het eigen sportpark de Mors werd zondagmiddag het onbekende SC Overwetering met een 3-1 nederlaag terug naar Olst gestuurd. De ploeg van trainer Rob Bakker gaat hierdoor fier aan kop in de Derde Klasse A.

SV Delden is het nieuwe voetbalseizoen op uitstekende wijze begonnen. De debutant in de Derde Klasse wist in Glanerbrug met 1-2 te winnen bij Eilermark. Halverwege stond de ploeg van Rob Bakker nog met 1-0 achter, maar na de pauze werd orde op zaken gesteld. De achterstand werd middels doelpunten van Jesse Beukert en Scott Wold omgebogen in een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven.