SV Delden heeft het geweldige seizoen op een mooie manier afgesloten. Het thuisduel met Twenthe Goor werd met 3-2 gewonnen door de kampioen van de Vierde Klasse B. De blauw-gelen eindigen daarmee met 53 punten uit 22 duels en op zeer ruime afstand (13 punten ) van nummer 2 UDI.

Na drie duels met puntverlies op rij, heeft SV Delden op zondagmiddag de volle buit gepakt in de uitwedstrijd bij Hoeve Vooruit. De ploeg van trainer Rob Bakker won met 2-5.

Yes liebe leute, afgelopen zondag was het zover, de wedstrijd om het kampioenschap!

Na alle voorbereidingen, promo filmpjes en like en deel acties wist iedereen die die Mannschaft een warm hart toedraagt dat het vandaag zou gebeuren! Met de vele support langs de lijn zal de uitslag u ook niet ontgaan zijn. Toch willen wij u niet onthouden van het wedstrijdverslag!

SV Delden is er op zondagmiddag voor de derde keer op rij niet in geslaagd drie punten te pakken. De kersverse kampioen van de Vierde Klasse ging met 3-2 onderuit bij Victoria ’28. Halverwege keken de mannen van Rob Bakker zelfs tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft werd de aansluitng gevonden via treffers van Sven Wold en Colin Verberne, maar een punt pakken lukte niet meer.

SV Delden kan het kampioenschap in de Vierde Klasse B nog niet vieren. Zelf won de ploeg van Rob Bakker wel met 4-0 van Hector, maar omdat ook UDI zegevierde (2-3) is de titel nog geen zekerheid. Als Delden over twee weken weet te winnen bij Unisson is het kampioenschap een feit.

SV Delden heeft op zondag een enorme stap gezet richting de titel in de Vierde Klasse B. Op het eigen sportpark de Mors werd nummer twee UDI verslagen met 2-0. Hierdoor is het gat met de ploeg uit Enschede gegroeid tot 12 punten. Met nog zes duels te gaan moet het dan ook heel gek lopen wil Delden naast het kampioenschap grijpen.

SV Delden heeft weer 3 punten mogen bijschrijven in de strijd om het kampioenschap in de Vierde Klasse B. De koploper uit Delden kreeg ze echter niet cadeau in het uitduel met Sportclub Rekken. Na een zware strijd eindigde de wedstrijd in een 1-3 zege voor de ploeg van Rob Bakker. Delden heeft nu 40 punten verzameld in 15 duels en heeft een voorsprong van 9 punten op nummer twee UDI.

SV Delden heeft op zondagmiddag ook de tweede Deldense derby van het seizoen gewonnen. In oktober van 2022 werd Rood Zwart al met 1-2 verslagen en nu was de ploeg van trainer Rob Bakker op de Mors met 3-0 te sterk. De man van de wedstrijd was Scott Wold die alle drie de Deldense treffers voor zijn rekening nam.

SV Delden heeft op zondag een grote overwinning geboekt op hekkensluiter Neede. Het duel op de Mors eindigde in een 7-2 zege voor de mannen van trainer Rob Bakker. De blauw-gelen staan nu nog steviger aan kop in de Vierde Klasse B. Door de nederlaag van Rood Zwart bedraagt de voorsprong nu maar liefst 11 punten.

Op de laatste speeldag van het jaar heeft JO17-1 met een 9-3 overwinning op Wilhelminaschool JO17-1 het kampioenschap van de 2e competitiefase gewonnen! 

SV Delden heeft op zondagmiddag alweer de negende overwinning van het seizoen geboekt. De koploper was in Goor een maatje te groot voor Twenthe. Het duel eindigde in 0-5.

SV Delden heeft de koppositie in de Vierde Klasse B weer een stukje steviger in handen. De ploeg van trainer Rob Bakker won zelf het lastige duel met Victoria ’28 met 4-2 en zag naaste belager UDI verliezen van FC Eibergen. De blauw-gelen staan hierdoor maar liefst 8 punten los van Rood Zwart, dat nu de tweede plek in handen heeft.

SV Delden heeft op zondag alweer de zevende overwinning van het seizoen geboekt. BSC Unnisson was op sportpark de Mors duidelijk een maatje te klein en mocht van geluk spreken dat Delden ‘slechts’ zes keer wist te scoren. De bezoekers zelf vonden twee keer het net. Delden verstevigt door de zege de koppositie en heeft nu een gat van zes punten op UDI.

SV Delden heeft op zondag hele goede zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van trainer Rob Bakker won zelf het uitduel bij Hector met maar liefst 0-5 en zag veel concurrenten punten morsen. De koploper heeft haar voorsprong hierdoor uitgebouwd tot vijf punten en is tevens al zeker van de eerste periodetitel.

 

SV Delden heeft op zondag op miraculeuze wijze de koppositie in de Vierde Klasse B versterkt. De ploeg keek halverwege tegen een flinke achterstand aan in het thuisduel met De Tubanters en moest vlak na de pauze ook nog eens met 10 man verder. De blauw-gelen rechtten echter de rug en kwamen uit geslagen positie niet alleen terug in de wedstrijd, maar wisten de drie punten ook nog eens over de streep te trekken.

SV Delden is na vier overwinningen op rij voor het eerst tegen puntverlies aangelopen in de Vierde Klasse B. De koploper moet het in Enschede opnemen tegen de nummer twee UDI. Het duel eindigde in 1-1. De ploeg van trainer Rob Bakker blijft gewoon koploper met 13 punten uit 5 duels.

SV Delden heeft op zondag uitstekende zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van Rob Bakker had op het eigen sportpark de Mors weinig moeite met tegenstander Rekken SP en zag tevens dat concurrent UDI verloor bij BSC Unisson. Hierdoor gaan de blauw-gelen nu alleen aan kop met 12 punten uit 4 duels.

 Hierbij de foto reportage van de wedstrijd Rood Zwart 1  SV Delden 1

SV Delden heeft de eerste burenruzie van het seizoen 2022/2023 in haar voordeel beslecht. Op sportpark Scheetheuvel werd het 1-2 voor de ploeg van trainer Rob Bakker. De eindstand was halverwege al bereikt. De thuisploeg kwam op voorsprong via Tijn Jansen, maar Delden draaide dit door twee treffers van Scott Wold in de slotfase van de eerste helft om. Door de zege heeft Delden nu de volle buit uit drie duels en staat daarmee bovenaan de ranglijst.

SV Delden heeft op zondagmiddag de tweede zege van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Rob Bakker won op het eigen Sportpark de Mors met 3-0 van FC Eibergen. Halverwege stonden de blauw-gelen al met 2-0 voor.