SV Delden is op zondag voor de tweede keer in een paar dagen tijd tegen een nederlaag aangelopen. Afgelopen donderdag werd het inhaalduel met Lemelerveld al met 5-4 verloren en nu ging de ploeg van Rob Bakker met 3-2 onderuit tegen hekkensluiter DTC '07. Door de nederlagen zijn de blauw-gelen behoorlijk gezakt op de ranglijst en staan nu op een achtste plaats.

Het zat de ploeg van Bakker, die vijf basiskrachten moest missen door onder andere blessures en vakanties, ook niet mee. Halverwege stond het nog 0-0, maar na de pauze vielen er maar liefst vijf treffers. SV Delden kreeg via Nick Stokkentreeff direct na de rust een grote kans, maar het doel werd niet gevonden. Aan de andere viel de bal wel in het net: 1-0.

Delden wist hierna door een treffer van Sven Wold snel terug te keren in de wedstijd, maar vijf minuten later stond het alweer 2-1 voor de thuisploeg. Tien minuten voor het einde leek DTC het duel te beslissen door ook de 3-1 te scoren. Christian Vreriks maakte het in de 86e minuut nog wel even spannend, maar de gelijkmaker viel niet meer.

Bakker baalde na afloop van de vele afwezigen, maar kon zijn ploeg niets verwijten. “Er was niks aan te merken op de werklust vandaag, maar natuurlijk mis je de nodige krachten. We hadden ook zeker een punt verdiend. Helaas zit het nu even niet mee.”