Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

NEO Da1 - Delden Da1
(21 december 2008)

Zondag 21 december speelde het dameselftal van SV Delden de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit, tegen NEO Da1. Aanvankelijk leek het een makkie te gaan worden, want de Bornse dames waren slechts met negen. Maar het team van Paul Holtkamp en Henk van Geenen kwam bedrogen uit. De Deldense voorhoede had grote moeite met de vele kansen, waardoor NEO lange tijd uitzicht had op een stunt, middels enkele gevaarlijke afstandschoten. Vlak voor rust wist Tineke Pluygers de bevrijdende 0-1 te scoren, maar een ongelukkige spelhervatting gaf NEO in het begin van de tweede helft de gelegenheid de score gelijk te trekken. De Bornse hoop bleek echter van korte duur. Via treffers van Mirel Roescher en Marije Pots wist Delden binnen vijf minuten een 1-3 voorsprong te nemen, die niet meer in gevaar zou komen.
Met een ernstige knieblessure van een van de Bornse speelsters, na een goed half uur in de tweede helft, viel voor de dames van NEO definitief het doek. Een wrang eind van een sportieve wedstrijd, die lange tijd spannend bleef.
Met de vijfde overwinning van dit seizoen handhaaft het dameselftal van SV Delden zich in de top vijf van de 5e klasse G. Een heel knappe prestatie! Wie weet wat de tweede seizoenshelft nog voor moois in petto heeft...

De laatste handelingen voor het begin van de wedstrijd.

NEO trapt af, naar verwachting niet voor de laatste keer, want de Bornse dames zijn slechts met negen.

Al snel moet de Bornse keepster redding brengen.

Delden stapelt aanval op aanval, maar wordt nauwelijks gevaarlijk.

De Bornse verdediging houdt de Deldense voorhoede ver van het doel.

'Clown' Marlin heeft haar dag niet. Wellicht toch enigszins uit haar doen vanwege de beschermende pleisters in haar gezicht.

Ook Mirel slaagt er voor rust niet in echt gevaarlijk te worden...

...zelfs niet bij een indirecte vrije trap op zes meter van de doellijn.

NEO blijft loeren op een kansje, bijvoorbeeld uit een vrije trap van afstand.

Keepster Maaike houdt voor rust haar doel schoon, maar heeft daarbij wel de hulp van de paal nodig.

Het trouwe Deldense publiek begint langzaamaan een beetje te mopperen.

Kim (Holtslag of Smienk, whatever) duikt regelmatig op in het Bornse strafschopgebied.

Ook Eline slaagt er niet in het doel te vinden.

Vlak voor rust is het dan toch raak. Tineke, ver buiten beeld, heeft de bal doeltreffend over de Bornse doelvrouwe gelobd... tot opluchting van de 'mopperaars'.

Felicitaties, terecht, voor Tineke. De ban lijkt gebroken.

De reserves van Delden op weg naar de kleedkamer. Benieuwd naar de donderspeech die de trainers in petto zullen hebben...

De fotograaf van dienst zat drie minuten te lang aan de koffie... Bij terugkomst langs de lijn was de score via 1-1 al opgelopen tot 1-3.

De voorsprong van Delden zou in de tweede helft niet meer in gevaar komen.

Een ernstige blessure voor een van de speelsters van NEO. Het is meteen het -wrange- eind van de wedstrijd.

Henk en Paul lopen met gemengde gevoelens het veld af. Niet goed gevoetbald, een dramatisch eind, maar wel drie punten mee naar Delden.