Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Rood Zwart F5 - SV Delden F2
(14 maart 2009)

Daar was ie dan, DE Derby van Delden.
Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd en al snel bleek dat we de regie in handen hadden.
De hele eerste helft speelde zich op de helft van Rood Zwart af.
We creeerden vele kansen maar ze gingen net naast.
Na een mooie aanval en goede inzet van Thijn(mooi langs de lijn),wist Robin of Max de bal voor het doel te krijgen waar Ramon al klaar stond om in te schieten,Klasse! 0:1
Dit bleef tot rust zo.
Na rust gingen we net zo door als de eerste helft,we kregen nog verschillende kansen ,maar wisten niet te scoren.
Na weer een prachtige aanval werd het toch nog 0:2.
Robin schoot hard tegen de keeper van Rood Zwart maar deze wist het te weren.
Ramon maakte daar dankbaar gebruik van en schoot met links knoeihard in.0:2
Mede door het goede samenspel en de altijd uitmuntende verdediging wisten we deze wedstrijd te winnen, GROTE KLASSE !!!!!