Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

SV Delden verwelkomt 300e lid
(23 januari 2010)


Zaterdag 23 januari was een heuglijke dag voor SV Delden. Jeugdvoorzitter Jos Eijsink kon Teun Morsink officieel verwelkomen als 300e lid. Een mijlpaal in de historie van SV Delden.
Begin januari meldden Bert en Ellen Morsink zoon Teun aan bij SV Delden. Dat dit feestelijke gevolgen zou krijgen konden ze toen nog niet vermoeden. Zaterdag 23 januari, na de welpentraining in de Raesfeltzaal, werd dat plotseling duidelijk, toen jeugdvoorzitter Jos Eijsink langs kwam om Teun te verwelkomen als 300ste lid van SV Delden. Dit heugelijke feit kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Teun kreeg een heuse SV Delden-taart en een grote doos met allerlei SV Delden artikelen aangeboden. Die taart kwam goed van pas, want Teun vertelde dat hij over twee dagen 5 jaar wordt. Zijn medewelpen deelden in feestvreugde en kregen chips en limonade. Voor Teun en zijn ouders was het een grote verrassing en voor SV Delden een belangrijke mijlpaal in haar bijna 90-jarig bestaan. Nooit eerder waren er 300 leden. Inmiddels is de 300 al weer ruim gepasseerd en er kunnen er best nog meer bij. Teun en de andere welpen kunnen overigens bijna niet meer wachten om weer buiten te voetballen. Als de sneeuw en de vorst weg is, snel weer naar het mooie kunstgras op de Mors. De Raesfeltzaal is een mooie winteroplossing, maar voetbal hoort toch echt in de gezonde buitenlucht vinden ook de trainers van Teun en z’n maatjes.


Trots als een pauw is Teun met het 'pret-pakket' van SV Delden
en natuurlijk niet te vergeten de lekkere taart.