klik op de foto voor meer foto's

SV Delden heeft zich prima hersteld van de nederlaag van vorige week tegen Rood Zwart. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos moest het op zondagmiddag opnemen tegen de nummer twee Vasse en dat ging de blauw-gelen prima af. Het duel werd met 4-2 gewonnen waardoor Delden haar positie in de subtop verstevigt.

De thuisploeg ging prima van start in de eerste helft en was de eerste helft de baas op het veld. Vooral op het middelveld werd de slag gewonnen. In de 12e minuut was het Scott Wold die de score opende met een fraai afstandsschot. Na een half uur moest Delden echter weer van voor af aan beginnen. Vasse wist uit een vrije bal namelijk de 1-1 op het scorebord te brengen. Voor de pauze was het echter opnieuw Scott Wold die toesloeg. Hij probeerde het weer van afstand en had wederom succes. Ruststand: 2-1.

Na de pauze ging Vasse zich nadrukkelijker met het spel bemoeien en daar het Delden het even lastig mee. De thuisploeg bleef in de omschakeling echter nog zeer gevaarlijk. Na ruim een uur spelen leverde dit de 3-1 op. Het was nu Christian Vreriks die een goede aanval met succes afrondde. Een kwartier voor tijd werd het weer spannend toen de bezoekers de 3-2 tegen de touwen wisten te schieten. Echt in de problemen kwamen de blauw-gelen echter niet en in de 92e minuut maakte Sven Lukte Willink op aangeven van Sven Wold aan alle onzekerheid een einde. Eindstand: 4-2.