SV Delden heeft op zondagmiddag opnieuw goede zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van Rob Bakker won het uitduel met Buurse met 0-2 en is daardoor de nieuwe koploper met 10 punten uit vier duels.

Delden en Buurse waren in de beginfase goed aan elkaar gewaagd. Een spektakel werd het echter niet. De thuisploeg nam langzaam het heft in handen en Delden leek niet goed bij de les. Grote kansen leverde het echter niet op. De 0-0 stand bij rust was dan ook geen verrassing.

Na de pauze stond er een heel ander Delden op het veld. Er werd nu wel goed druk gezet op de tegenstander en de blauw-gelen waren de baas op het middenveld. Het leverde twee treffers op in de 56e en 60e minuut. Beide keren was het Colin Verberne die een prima aanval goed afrondde. Buurse kreeg nog wel een grote kans, maar een aansluitingstreffer zat er niet in. Eindstand: 0-2.