SV Delden heeft geen punten overgehouden aan de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In en tegen Diepenheim ging de ploeg van Rob Bakker met maar liefst 3-0 onderuit.

Delden kon de uitstekende start in het bekertoernooi (3 zeges op rij) daarmee geen vervolg geven. In de eerste helft kregen de bezoekers via onder andere Scott en Sven Wold weliswaar de nodige kansen op een treffer, maar het ontbrak voorin aan scherpte. Achterin liet Delden de nodige steken vallen en daar profiteerde de thuisploeg goed van.

In de 21e minuut viel de 1-0. Delden moest daarop in de achtervolging, maar wist het doel niet te vinden. Ook na de pauze viel de bal nooit goed aan Deldense kant. Diepenheim bood de beter voetballende Deldenaren goed stand en wist met veel inzet het duel in het slot te gooien. In de 75ste minuut viel de 2-0. Een aantal minuten later zelfs de 3-0.