klik op de foto voor meer foto's

De zege van Delden op Reünie kwam zeker niet eenvoudig. De thuisploeg had in de eerste helft zelfs het beste van het spel. De blauw-gelen lieten zich veel te ver terugzakken en de opbouw was vaak slordig. De achterstand in de 25e minuut kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Een verdediger van Delden ging met de bal lopen en raakte hem veel te gemakkelijk kwijt. De kans die hieruit ontstond werd zonder problemen omgezet in een doelpunt. Ruststand: 1-0.

Na de pauze tapte Delden uit een ander vaatje in de zoektocht naar de gelijkmaker. De bezoekers kregen ook een aantal goede kansen, maar dichterbij dan een bal op de paal van Sven Wold in de 53e minuut kwamen ze aanvankelijk niet. Met minder dan een kwartier op de klok viel uiteindelijk toch de verdiende gelijkmaker. Het was Sven Lukte Willink die in de 77e minuut een vrije bal binnen kegelde: 1-1. Nauwelijks een minuut later had Delden het duel omgedraaid. Colin Verberne mocht ondanks appel voor buitenspel en won de één-tegen-één strijd met de doelman van Reünie: 1-2. In blessuretijd kreeg Delden ook nog een strafschop die zonder problemen werd verzilverd door Sven Lutke Willink. Eindstand: 1-3.