SV Delden is de competitie in de Vierde Klasse B geëindigd op een knappe tweede plek. De ploeg van Rob Bakker speelde het laatste duel van het seizoen met 2-2 gelijk bij Eibergen en heeft daardoor na 26 wedstrijden 62 punten. De blauw-gelen hadden voorafgaand aan het duel nog een kleine kans op het kampioenschap, maar omdat koploper Markelo geen nieuwe fout maakte, zat dit er nooit in. Delden speelt wel promotieduels omdat het beslag legde op de 2e periode.

Delden kende een ongelukkig beginfase en kwam na 10 minuten spelen op een 1-0 achterstand. Eibergen wist prima te profiteren van een misverstand tussen de Deldense keeper en verdediging. Scott Wold trok de stand echter in de 22e minuut gelijk door de bal fraai van afstand in de bovenhoek te schieten. In de 43e minuut kwam Delden op een 2-1 voorsprong na een mooie aanval over meerdere schijven. Colin Verberne was het eindstation en rondde goed af: 1-2.

Na de pauze was het woord weer aan Eibergen dat in de 50e minuut op gelukkige wijze de gelijkmaker wist te maken. De bal werd niet alleen van richting veranderd, maar raakte ook nog de binnenkant van de paal voordat hij over de doellijn verdween. De spelers van Delden waren uiteraard op de hoogte van de ruime voorsprong van Markelo en de echte drive om voor de overwinning te gaan verdween daarmee. Er waren nog wel goede kansen op de zege in de 55e en in de 78e minuut, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand: 2-2.