SV Delden is na vier overwinningen op rij voor het eerst tegen puntverlies aangelopen in de Vierde Klasse B. De koploper moet het in Enschede opnemen tegen de nummer twee UDI. Het duel eindigde in 1-1. De ploeg van trainer Rob Bakker blijft gewoon koploper met 13 punten uit 5 duels.

Het was SV Delden dat prima begon aan de wedstrijd op Sportpark Wesselerbrink Midden. De bezoekers hadden controle, gaven niets weg en kwamen na een half uur spelen dan ook dik verdiend op voorsprong. De ploeg van Bakker kreeg hierna ook kansen op meer, maar een tweede treffer viel niet. Vlak voor de pauze stond Delden niet goed en kwam UDI uit het niets bijna langszij. Gelukkig voor de blauw-gelen profiteerde de thuisploeg niet en werd er gepauzeerd met een 0-1 voorsprong.

De kans voor de rust bleek wel een voorbode voor het verloop van het tweede bedrijf. UDI werd sterker en Delden zakte juist wat weg. Ondanks het mindere veldspel van de bezoekers, kreeg de ploeg uit Enschede nauwelijks kansen en dus leek een zege in de maak. Een zondagsschot 10 minuten voor tijd bracht UDI toch ineens langszij. Delden kreeg hierna via Scott Wold alsnog de kans de volle buit mee naar Delden te nemen, maar zijn inzet trof geen doel. Eindstand: 1-1.