Klik op de foto voor meer foto's

 

De sponsorcommissie van SV Delden is erg blij om drie nieuwe leden voor de businessclub te mogen verwelkomen. In de zomer hebben de volgende bekende blauw-gele ondernemers zich aangesloten bij de businessclub van SV Delden:

 

- Marco Witten van Marco Witten Timmerwerken

- Frank Tuitert van Vitriwand Systeemwanden

- Edwin Hietbrink van Sane Software

 

Deze voormalige spelers van SV Delden zijn nu actief in de businessclub waarmee de club groeit naar twaalf leden. Met het dertiende lid in aantocht komt de doelstelling van vijftien businessclubleden in zicht!

 

De businessclub van SV Delden bestaat uit een prachtige groep blauw-gele ondernemers die minimaal drie keer per jaar met elkaar op pad gaan. Schalke uit, klootschieten of wandelen met de boswachter zijn geslaagde voorbeelden van eerdere uitjes.

U kunt de leden van de businessclub herkennen aan de vlaggen / banieren aan de overzijde van ons hoofdveld en natuurlijk terugvinden op de speciale sponsorpagina op de website van SV Delden.

 

Hieronder stellen wij onze drie nieuwe leden in het kort aan u voor:

 


MarcoWittenTimmerwerken

Marco Witten Timmerwerken is een klein bedrijf met ruime ervaring in het vakkundig uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden. Met een stevige basis in Delden, wordt er altijd gewerkt met goede materialen, ervaren vakmensen en een persoonlijke benadering. De werkzaamheden zijn voor zowel bedrijven alsook voor particulieren. Naast timmerwerken op maat, kunt u er ook terecht voor aan- en verbouwingen en overkappingen. Met uw wensen en ideeën als startpunt voorziet Marco Witten u bovendien graag van advies.

 

 

 

Vitriwand Systeemwanden retinaVitriwand Systeemwanden uit Neede staat voor duurzaam, flexibel, innovatief en kwaliteit. Deze kenmerken worden gerealiseerd door onze pragmatische insteek,
maar ook door onze eigen productie-unit om kwaliteit te waarborgen. Vitriwand is op het gebied van scheidingswanden en akoestiek een volwaardige gesprekspartner voor u. Uw wensenpakket willen wij graag voor u vertalen in ons product. Zodat ons credo "ons wandsysteem zal een positieve bijdrage leveren om een ideale werkomgeving te realiseren" ook voor u van toepassing zal zijn.

 

 

Logo Sane Software min

 

Sane Software is de eenmanszaak van Edwin Hietbrink en levert diensten in de software ontwikkeling. Hierbij kunt u denken aan extra mankracht voor realisatie van een project. Maar ook voor consultancy / advies bent u bij Sane Software aan het juiste adres. Daarnaast kan Sane Software worden ingezet voor onderhoud aan of uitbreidingen op bestaande software. Sane Software is gespecialiseerd in .NET, maar heeft ook ruime ervaring in Java en C. Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat Sane Software voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

 

De sponsorcommissie wenst de nieuwe leden veel succes en heel veel plezier in de businessclub van SV Delden!

 

 

Mocht u ook lid willen worden van de businessclub van SV Delden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..