SV Delden is op zondag voor de derde keer dit seizoen tegen puntverlies aangelopen. Lang leek er in het uitduel met de Tubanters geen vuiltje aan de lucht voor de mannen van Rob Bakker. In een hectische slotfase werd echter een comfortabele voorsprong uit handen gegeven. Eindstand: 2-2.

Ter ere van het 100 jarig jubileum van SV Delden, werd op 24 maart jl. het prestigieuze ‘SV Delden Jubileum darttoernooi’ georganiseerd.

SV Delden heeft op zondag een enorme stap gezet richting de titel in de Vierde Klasse B. Op het eigen sportpark de Mors werd nummer twee UDI verslagen met 2-0. Hierdoor is het gat met de ploeg uit Enschede gegroeid tot 12 punten. Met nog zes duels te gaan moet het dan ook heel gek lopen wil Delden naast het kampioenschap grijpen.

SV Delden heeft weer 3 punten mogen bijschrijven in de strijd om het kampioenschap in de Vierde Klasse B. De koploper uit Delden kreeg ze echter niet cadeau in het uitduel met Sportclub Rekken. Na een zware strijd eindigde de wedstrijd in een 1-3 zege voor de ploeg van Rob Bakker. Delden heeft nu 40 punten verzameld in 15 duels en heeft een voorsprong van 9 punten op nummer twee UDI.

Donderdag 9 maart vond er een Bijzondere Algemene Ledenvergadering plaats waarin de tijdens de 99e ALV voorgestelde statutenwijziging ter stemming werd gebracht.

Op een sfeervol en goed bezocht Sportpark de Mors heeft SV Delden ook de tweede Deldense derby van het seizoen gewonnen. SV Delden was met 3-0 na een hattrick van Scott Wold de terechte winnaar. Deze mooie overwinning was de kers op de taart van een gezellige en sportieve derby en het startsein voor een uitbundig kantinefeestje in Sportkantine de Finish.

SV Delden heeft op zondagmiddag ook de tweede Deldense derby van het seizoen gewonnen. In oktober van 2022 werd Rood Zwart al met 1-2 verslagen en nu was de ploeg van trainer Rob Bakker op de Mors met 3-0 te sterk. De man van de wedstrijd was Scott Wold die alle drie de Deldense treffers voor zijn rekening nam.

Sinds kort heeft SV Delden in samenwerking met TeamSport Fabriek een eigen webshop waar je sportkleding met korting kunt bestellen

SV Delden 1 speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen 3de klasser Avanti Wilskracht uit Enschede. In een leuk en sportief duel werd de eindstand 2-2

In het incidentele geval van een calamiteit op het veld is het belangrijk een protocol te hebben waar trainers, leiders en omstanders op terug kunnen vallen. Dit voorkomt verwarring en zorgt voor een snellere respons.

SV Delden is op zondag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. In Eibergen werd het 1-0 voor de lokale FC. Ondanks de nederlaag blijft de ploeg van Rob Bakker riant aan kop in de Vierde Klasse B. De blauw-gelen hebben nog een marge van 9 punten op UDI.

Na vijf seizoenen neemt keeperstrainer Emiel van der Pol na dit seizoen afscheid van SV Delden. Daarom is SV Delden voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe keeperstrainer voor de senioren en oudere juniorenteams.

SV Delden heeft op zondag een grote overwinning geboekt op hekkensluiter Neede. Het duel op de Mors eindigde in een 7-2 zege voor de mannen van trainer Rob Bakker. De blauw-gelen staan nu nog steviger aan kop in de Vierde Klasse B. Door de nederlaag van Rood Zwart bedraagt de voorsprong nu maar liefst 11 punten.

We vinden het heel mooi te kunnen melden dat SV Delden in het jaar van haar 100-jarig bestaan organisator is van het jaarlijkse Hoftoernooi.

Zaterdagochtend was er weer een geslaagde inloopochtend bij de kabouters. Dit is een goed stel hoor…