SV Delden 1 heeft op zondag de derde zege op rij geboekt in de Vierde Klasse B. Dit keer moest Vios Beltrum er aan geloven. Gemakkelijk ging dat zeker niet. Vooral in het laatste deel bleef de ploeg van Rob Bakker met kunst en vliegwerk overeind. Eindstand: 2-1.

SV Delden 1 heeft drie punten overgehouden aan de ontmoeting met Rekken op zondagmiddag. Het uitduel eindigde in een verdiende 1-3 zege voor de ploeg van trainer Rob Bakker.

Binnenkort is het weer herfstvakantie en de jeugdcommissie van SV Delden organiseert dan een toffe voetbalmiddag voor alle jongens en meisjes van de basisschool groep 3 t/m 6.

Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club financiële ondersteuning ontvangt. Van 4 t/m 25 oktober kun je op Rabobank.nl/clubsupport in totaal 5 stemmen uitbrengen op 3 clubs.

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag drie belangrijke punten gepakt in het thuisduel met FC Eibergen. Na de nederlaag tegen Diepenheim van vorige week zijn het de eerste punten in het nieuwe seizoen voor de ploeg van Rob Bakker.

Afgelopen zomer gingen de SV Delden baklakens heel Europa over, zoals we hebben kunnen zien op de vele leuke ingezonden foto's. Uit meer dan 20 inzendingen heeft een onafhankelijke en deskundige jury de inzending van Tijn gekozen als de meest originele.

In 2018 hebben veel van onze leden een reanimatiecursus gevolgd via de stichting Hart voor Delden. Dit was een groot succes. Voor iedereen die dat wil is er nu de mogelijkheid een herhalingscursus te doen, om de kennis waar nodig op te frissen. In anderhalf uur ben je weer helemaal bij, voor jezelf en anderen! 

In de afgelopen zomervakantie vierde Wim Wold zijn 60ste verjaardag. Voor het JO17 team, begeleiding en ouders genoeg reden om Wim in het zonnetje te zetten.

SV Delden heeft geen punten overgehouden aan de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In en tegen Diepenheim ging de ploeg van Rob Bakker met maar liefst 3-0 onderuit.

Per 25 september vervalt de anderhalve meter afstandsregel en is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een corona-toegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin.

Om het betalen in de sportkantine nog makkelijker te maken, introduceert de Finish nu voor alle leden van DHV, Volleybalvereniging Devoc, SV Delden en Korfbalvereniging D.K.V. Zwart Wit de Finish Clubkaart!

Op Sportpark de Mors bleef het vanmiddag lang spannend tegen SV de Lutte, de winnaar van dit duel zou doorgaan in de beker.

SV Delden en SVO Twickel zijn verenigingen waar veel gebeurt en veel wordt georganiseerd. Ook dit jaar doen we weer mee met de Grote Club Actie.

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen op Sportpark de Mors.

We zijn weer begonnen! Afgelopen zaterdag was het ruim voor 9 uur al een drukte van belang op Sportpark de Mors.