Zoals bekend staat dit jaar de vervanging van de toplaag van het hoofdveld op het programma. Over de uitvoering en planning heeft het bestuur van SV Delden nauw contact met de gemeente Hof van Twente.

Een groot artikel in de regionale krant over dat SV Delden niet weet wat gelijkspelen is, en prompt speelt de ploeg van Rob Bakker voor het eerst dit seizoen gelijk. Het thuisduel met Eilermark eindigde na 90 minuten spelen in 2-2. Voor Delden had er meer ingezeten maar uiteindelijk kon trainer Rob Bakker leven met een punt. “Het kan niet altijd bingo zijn.” Delden staat nu op een zevende plek met 22 punten uit 14 duels.

SV Delden heeft de weg naar boven weer gevonden. Na een matige periode werd vorige week knap gewonnen van WVV’34. Op zondag werd tevens hekkensluiter Heeten verslagen in een duel met twee gezichten: 2-5. Hierdoor stijgt de ploeg van trainer Rob Bakker naar een gedeelde vierde plek op de ranglijst.

Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse SV Delden vrijwilligersavond plaats. Hét moment om onze vele vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar!

Sociale media zoals Facebook, Whatsapp, Instagram, X en Snapchat bieden de mogelijkheid om te laten zien dat we trots zijn op onze vereniging en zijn bovendien een handig communicatiemiddel. Daarnaast zorgt het op een makkelijke manier voor verbinding en kan het een positieve bijdrage leveren aan het imago van onze club. Omdat je met berichten op sociale media het imago van de club ook kunt schaden heeft het bestuur een protocol opgesteld om richtlijnen te bieden voor het gebruik van social-media binnen onze verenging.

SV Delden heeft op zondagmiddag de nare nasmaak van de grote nederlaag van vorige week tegen DSVD weggespoeld. De ploeg van trainer Rob Bakker won op het eigen sportpark de Mors met 2-1 van WVV’34 uit Hengevelde. Door de zege stijgen de blauw-gelen naar de zesde plek op de ranglijst.

SV Delden is het nieuwe jaar niet goed begonnen. De ploeg van Rob Bakker ging in het inhaalduel met DSVD met maar liefst 6-1 onderuit. De blauw-gelen zitten duidelijk in een mindere fase en zijn door de recente resultaten dan ook flink gezakt op de ranglijst. Delden is nu terug te vinden in de middenmoot op plek 8.

Nadat Carmen als kersverse nieuwe voorzitter de avond was begonnen met een nieuwjaarstoespraak, een bedankje voor de vele inzet aan good-old Willem van De Boemel (jarenlang Host van de Mösbokaal) en de jubilarissen in het zonnetje waren gezet, begon het jaarlijkse toernooi om de Mösbokaal.

Voorafgaand aan de traditionele Mösbokaal vond zaterdagavond, inmiddels ook traditioneel, de nieuwjaarsreceptie van SV Delden plaats.

Zwitserland, Italië, Oostenrijk en Engeland waren de grote winnaars van de traditionele Mösbokaal bij de jeugd. Deze landen zijn samen met twintig andere Europese landen vertegenwoordigd op het EK in Duitsland en dus ook bij het zaalvoetbaltoernooi van SV Delden op Sportpark de Mors!

Met de benoeming van Carmen Brinkcate als nieuwe voorzitter is er zoals, tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd, tevens een vacature onstaan binnen het bestuur. Carmen was voorheen algemeen bestuurslid met met aandachtsgebied activiteiten en vrijwilligers en voor die rol zoeken we een enthousiast nieuw bestuurslid.  

Op maandagavond kroonde SV Delden JO17-1 zich tot ongeslagen herfstkampioen. 

De JO7-1 en JO7-2 zijn beide gelijk geëindigd op de eerste plaats in de regiocompetitie. Hiermee was het winterkampioenschap een feit!

Zaterdagochtend om kwart voor negen was het druk langs de lijn bij SV Delden. De spelertjes van JO9 konden winterkampioen worden en hadden vaders, moeders, opa’s en oma’s uitgenodigd om te komen kijken!

SV Delden is op zondag voor de tweede keer in een paar dagen tijd tegen een nederlaag aangelopen. Afgelopen donderdag werd het inhaalduel met Lemelerveld al met 5-4 verloren en nu ging de ploeg van Rob Bakker met 3-2 onderuit tegen hekkensluiter DTC '07. Door de nederlagen zijn de blauw-gelen behoorlijk gezakt op de ranglijst en staan nu op een achtste plaats.