SV Delden 2 heeft met ingang van komend seizoen een nieuwe trainer. Christiaan Spijkerman maakt dan als huidige trainer van de JO19-1 de overstap naar de senioren om daar het tweede selectieteam onder zijn hoede te nemen.

 

De technische commissie heeft de ambitie om met SV Delden 2 de komende jaren stappen te zetten op het gebied van prestaties, een soepele doorstroom vanuit de jeugd en goede aansluiting bij SV Delden 1. In het kader van die ambitie past het aanstellen van een gediplomeerd trainer en de TC is dan ook erg blij dat deze rol met de komst van Christiaan is ingevuld.

 

Christiaan Spijkerman is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van de JO19-1 en heeft het erg naar zijn zin bij SV Delden. Hij ziet het als een uitdaging om met SV Delden 2 stappen te zetten en vindt het leuk om de jongens van 'zijn' JO19 volgend seizoen te laten integreren in het seniorenvoetbal. Ook kijkt Spijkerman natuurlijk uit naar de samenwerking met Roy Workel als trainer van SV Delden 1 volgend jaar. De plaatsgenoten uit Hengevelde werkten eerder samen bij WVV '34, waar Christiaan assistent was van Roy bij WVV 1.

 

Christiaan, gefeliciteerd met deze mooie stap en veel succes!

 

Archieffoto