Op zondag 29 oktober tijdens de wedstrijd SV Delden 1 – Wijhe 1 (2-0 winst) tekende de heer Christiaan Ottenschot namens Ottenschot Installatie en Koeltechniek de overeenkomst met SV Delden voor het sponsorpakket Corner.

 

De naam van het bedrijf van de heer Ottenschot, geen onbekende voor veel SV Deldenaren, prijkt trots op de borst van het geel blauwe tenue van SV Delden 6. Het kampioenselftal in seizoen 2022 - 2023!!

 

De sponsorcommissie is zeer content met deze overeenkomst en zet graag dit bedrijf met dit bericht in het zonnetje (door interne omstandigheden heeft dit vertraging opgelopen waarvoor excuus aan het bedrijf Ottenschot installatie en koeltechniek).

 

Waarvoor kunt U terecht bij Ottenschot Installatie en Koeltechniek?

Ottenschot Installatie en Koeltechniek is specialist op het gebied van installatie- en koeltechniek.
Een ervaren installatiebedrijf, dat graag met u meedenkt op het gebied van:

· gas

· water

· riool

· warmte

· koeling

· sanitair

· zink- en koperwerk

· elektrotechniek

Diensten

Vakmanschap en service met een persoonlijke aanpak. Ottenschot Installatie en Koeltechniek is er voor bedrijven en particulieren met deskundige advies en maatwerk installaties, service en onderhoud. Zij gaan graag met u in gesprek om uw plannen te bespreken en samen tot een mooi resultaat te komen!

Neem gerust contact op voor meer informatie!
Bel: 074 204 85 08 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CONTACT
Vossenbrink 15
7491 DH Delden
074 204 85 08
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.