Klik op de foto voor meer foto's.

Zaterdag 12 december hebben de welpen van SV Delden nieuwe shirts ontvangen dankzij sponsor Annette Lamers  aan de Langestraat. Het was een zonovergoten ochtend dus perfect weer voor een echte fotoshoot. Om half negen 's morgens waren de kinderen en trainers in de winkel van Annette Lamers. Dankzij al het speelgoed wat in de winkel staat uitgestald kostte het de fotograaf wat moeite om de welpen als groep op de foto te krijgen. Dat er uiteindelijk mooie plaatjes zijn geschoten blijkt wel uit de foto's.

De jongens konden gelijk met hun nieuwe shirts aan de bak, want aansluitend was de training in sporthal Raesfelt. In de donkere maanden van het jaar trainen de welpen op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur in deze sporthal. 

Annette Lamers, hartelijk dank voor de sponsoring. Daarnaast mogen alle jongens en meisjes tussen 4 en 6 jaar oud altijd een kijkje nemen in sporthal Raesfelt als zij het leuk vinden om te voetballen. Je mag dan komen kijken en als je zin hebt meetrainen om zo te zien of je voetballen bij SV Delden leuk vindt.