SV Delden 1 heeft zondag 21 februari een verdiende overwinning geboekt op SVV'91 1. Na een snelle achterstand kreeg de thuisploeg diverse goede mogelijkheden, waarvan alleen Sven Wold in de eerste helft er een wist te benutten. Vlak na rust kon Coen Witteveen op aangeven van Timo Gerritsjans de 2-1 binnenschieten. De tweede helft was er een met veel irritatie, met twee rode kaarten voor beide partijen tot gevolg, maar de zege van SV Delden kwam uiteindelijk niet meer in gevaar.

De Deldenaren kwamen slecht uit de startblokken en keken na een minuut spelen al tegen een achterstand aan. Lang hoefde de ploeg van Harold Oude Veldhuis echter niet te wachten op de gelijkmaker. Coen Witteveen gaf in de zesde minuut een voorzet op maat en Sven Wold kopte de 1-1 tegen de touwen. In het vervolg van de eerste helft was het meeste balbezit voor SVV'91. SV Delden kreeg via Sven Wold echter de grootste kansen op een voorsprong. Eerst stuitte hij in een een-tegen-een situatie op de doelman en even later kreeg hij nog een goede kopkans. Ruststand: 1-1.

Na de pauze zette Coen Witteveen, na prima voorbereidend werk van Timo Gerritsjans, SV Delden al na twee minuten spelen op een 2-1 voorsprong. In de 60e minuut moesten beide teams verder met negen man. Na een opstootje werden er twee spelers van Delden en twee spelers van SVV ’91 met rood van het veld gestuurd. In het laatste half uur kregen beide ploegen nog wel kansjes op een treffer maar werd er niet meer gescoord. Eindstand: 2-1.

Door deze overwinning heeft SV Delden de laatste plaats in de 5e klasse B overgedragen aan SVV'91.