Het MO19-elftal van SVO Twickel speelde zaterdag 30 maart de halve finale voor de beker - en met succes! In een thuiswedstrijd op De Scheetheuvel werd DVS'33 uit Ermelo met 3-1 verslagen.

Milou Wienk wees de Deldense meiden in de eerste helft tot twee keer toe de weg: de rappe linksbuiten van SVO Twickel stelde eerst Noa Delil in staat om de 1-0 te scoren en even later was zij de aangever bij de 2-1 door Lieke Diepenmaat.
Omdat DVS'33 tussendoor de gelijkmaker had weten te scoren en SVO Twickel moeite had de trekker definitief over te halen, bleef het ook na rust nog even spannend.

De verlossende 3-1 viel halverwege de tweede helft dan toch. Milou Wienk zag haar inzet nog knap gekeerd door de keepster uit Ermelo, maar in de rebound was het Marlon Schumacher die aan alle onzekerheid een eind maakte.
Door deze verdiende overwinning zijn de Deldense meiden, die ook in de voorjaarscompetitie in de hoofdklasse nog volop meedoen om de prijzen, verzekerd van een plek in de bekerfinale.

De tegenstander in de finale in het eerste weekend van juni komt uit het voetbalbolwerk Groesbeek: SVO Twickel MO19-1 - De Treffers MO19-1. Is dat even een mooi affiche!