SV Delden heeft het uitduel met Neede op zondagmiddag nipt met 1-2 gewonnen. Door de zege blijft de ploeg van Rob Bakker in de top Vierde Klasse B meedraaien en staat momenteel derde met slechts één verliespunt meer dan de nummer twee VIOS. Koploper Markelo staat los en lijkt niet meer te achterhalen.

Het duel in Neede brandde in de eerste minuut direct los. Het was de thuisploeg die al na 30 seconden op voorsprong kwam. Lang hoefde Delden echter niet te wanhopen. Scott Wold trok de stand in de 3e minuut namelijk alweer gelijk. De toeschouwers dachten een waar doelpuntenfestijn te zien te krijgen toen Delden in de 6e minuut via Colin Verberne op voorsprong kwam. Niets bleek echter minder waar.

In het restant van de rommelige eerste helft werd er namelijk niet meer gescoord. Wel bracht Delden doelman Twan Eijsink vlak voor de rust knap redding op een van de spaarzame kansen van Neede. Na de pauze hield Delden de controle en kreeg ook de nodige kansen doordat Neede ruimte moest weggeven in de zoektocht naar de gelijkmaker. De blauw-gelen waren echter slordig in de afronding. Gescoord werd er dan ook niet meer. Eindstand: 1-2.