SV Delden heeft op donderdagavond het inhaalduel met Hector winnend afgesloten. Onder slechte weersomstandigheden wonnen de blauw-gelen met 2-0 van de buurman uit Goor.

Delden was vanaf de start de betere ploeg en had ook controle over de wedstrijd. Toch had de ploeg van Rob Bakker moeite het overwicht om te zetten in treffers. Ondanks een aantal pogingen wist de thuisploeg het doel in de eerste helft niet te vinden. Omdat Hector nauwelijks gevaarlijk werd stond er halverwege een 0-0 stand op het scorebord.

Na de pauze veranderde er weinig aan het spelbeeld. In de 58e minuut wist Delden eindelijk te scoren. Colin Verberne schatte een steekbal goed in en schoof de bal beheerst langs de doelman van Hector: 1-0. In de 79e minuut wist Delden het duel definitief te beslissen. Jesse Beukert zette de bal goed voor en Sven Wold zorgde voor de 2-0 eindstand.