SV Delden heeft op zondagmiddag opnieuw drie punten mogen bijschrijven. Op het eigen sportpark De Mors werd Buurse met 2-0 verslagen. Delden staat na de zege nog altijd stevig op plek drie met slechts één punt achterstand op VIOS.

Niet voor het eerst dit seizoen wist de ploeg van trainer Rob Bakker al binnen de minuut te scoren. Een prima aanval door het midden werd op aangeven van Sven Wold afgewerkt door Colin Verberne: 1-0. Delden, dat zeker niet geweldig speelde, hield hierna controle en kreeg ook nog wel wat kansen om de score uit te bouwen. Deze troffen echter geen doel. Ruststand: 1-0.

Na de pauze bleef het spelbeeld hetzelfde en gooide Delden de wedstrijd ook al snel in het slot. In de 50e minuut kreeg Colin Verberne een duw van de doelman van Buurse en wees de scheidsrechter naar de stip. De penalty werd verzilverd door Sven Wold: 2-0. Delden kreeg hierna via onder andere Doeke Brandt nog kansen op meer. Zijn inzet eindigde echter op de paal. Eindstand: 2-0.