SV Delden leek lang op weg naar een zege op Markelo, maar de koploper in de Vierde Klasse B wist vlak voor het eindsignaal toch nog de gelijkmaker tegen de touwen te schieten. De topper op de Mors eindigde in 1-1 en daarmee vervliegt ook de hoop op het kampioenschap voor Delden. Het gat tussen de nummers 1 en 2 blijft met nog drie duels te spelen namelijk 4 punten.

De ploegen waren in de beginfase voor het oog van een kleine 500 toeschouwers goed aan elkaar gewaagd. Delden was wel nadrukkelijker op zoek naar de openingstreffer en het spel speelde zicht dan ook meer af op de helft van Markelo. Aan het einde van het eerste bedrijf kreeg Delden ook een aantal goede kansen via onder anderen Sven Lutke Willink en Doeke Brandt, maar gescoord werd er niet. Ruststand: 0-0.

Na de pauze veranderde er weinig aan het spelbeeld. Delden probeerde een treffer te forceren en Markelo loerde op de counter. In de 65e minuut veerde het sportpark op toen Scott Wold op fraaie wijze de 1-0 wist te scoren. Vanaf een meter op 20 krulde hij de bal achter de doelman van Markelo. In het vervolg van de tweede helft kregen beide ploeg kansen op een treffer, maar deze leek niet meer te vallen. In de 89e minuut ging het toch nog mis voor Delden. De thuisploeg kreeg de bal niet weg en een voorzet werd vervolgens prima afgerond door een van de aanvallers van de koploper. De kansen op het kampioenschap lijken daarmee verkeken voor de ploeg van Rob Bakker.